Garantie

Uiteraard heb je garantie op de producten die je bij Wolop koopt. Wij garanderen dat het product in goede staat verkeerd en bij normaal gebruik blijft werken zoals je verwacht.

Als dit niet het geval is dan moet je dit zo snel mogelijk laten weten, en dan zullen we samen met jou zoeken naar een goede oplossing. Afhankelijk van de situatie kan dit een reparatie zijn, een vervanging, of teruggave van het betaalde aankoopbedrag of een deel daarvan.

Hou er wel rekening mee dat bijna alle producten van Wolop met de hand gemaakt worden, en niet door machines in een fabriek. Kleine onvolkomenheden, zoals variaties in kleuren of afmetingen, zijn bij handwerk onvermijdelijk. Deze kunnen daarom niet als productiefouten worden beschouwd, en vallen ook niet onder onze garantie.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het product naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als je slechts een deel van de bestelde producten retour wenst te sturen dan worden de verzendkosten niet vergoed.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retouraanvraag terugstorten, op voorwaarde dat de bestelling door ons retour ontvangen is.

Neem contact met ons op voor het indienen van een retouraanvraag.