Stekenmarkeerders

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een bij. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder met een afbeelding van een bos. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van het cafeïne molecuul. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van het Deathly Hallows symbool. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een dennenappel. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een draak. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een eekhoorn. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een eikel. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een colaflesje. Inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een flesje bronwater. Inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een gebakje. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een gummibeer. In verschillende kleuren beschikbaar. Inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een hamburger. Inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder met de afbeelding van een hamburger. Gemaakt van metaal met email. Inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.

Een leuke stekenmarkeerder in de vorm van een heksenhoed. Volledig gemaakt van metaal, inclusief een haakje om hem los en vast te kunnen maken.