Spoel voor klassieke Louët S10 spinnewiel. Met drie standen voor drie verschillende snelheden. Deze spoel heeft als voordeel dat de as wat dunner is, zodat er meer wol op de spoel past. Ook zit er een handige uitsparing in de as om het begin van je draad vast te maken.

De spoel is geprint met een milieuvriendelijk materiaal dat geproduceerd wordt van maiszetmeel.

In verschillende kleuren verkrijgbaar. Staat je favoriete kleur niet in de lijst? Neem dan even contact met ons op.

Let op: omdat dit product op bestelling met een 3D printer gemaakt wordt kan de levertijd enkele dagen zijn.

Schrijf een beoordeling

Slecht            Goed

Model: SPL-002
Aantal beschikbaar: 100€ 19,50

0 beoordeling(en)

Schrijf een beoordeling

Spoel voor gebruik met de Electric Eel Wheel Nano. Dit artikel is een 3D print van het ontwerp van Maurice Ribble. De spoel is geprint met een milieuvriendelijk materiaal dat geproduceerd wordt van maiszetmeel. In verschillende kleuren verkrijgbaar..

Reducer voor gebruik met de Electric Eel Wheel Nano. De reducer verkleint het spingat van de EEW, en komt in plaats van de standaard verkleiner. Dit artikel is een 3D print van het ontwerp van Maurice Ribble. Hij is geprint met een milieuvriendelijk..

Spinpen voor gebruik met de Electric Eel Wheel Nano. Dit artikel is een 3D print van het ontwerp van Maurice Ribble. Hij is geprint met een milieuvriendelijk materiaal dat geproduceerd wordt van maiszetmeel. In verschillende kleuren verkrijgbaar. S..