Snoer om de Electric Eel Wheel Nano op een USB powerbank aan te sluiten.

Met dit snoer kan je overal spinnen met je EEW zonder een stopcontact nodig te hebben.

Let op: een powerbank wordt niet meegeleverd.

Schrijf een beoordeling

Slecht            Goed
Model: EEW-004
Aantal beschikbaar: 3€ 2,50

0 beoordeling(en)

Schrijf een beoordeling

Lazy Kate voor de spoelen van de Electric Eel Wheel. Deze Lazy Kate kan gebruikt worden met spoelen van zowel de Electric EEl Wheel 5 als met spoelen van de nieuwe Electric Eel Wheel Nano. De basis heeft de vorm van een puzzelstukje, waardoor twee ..

Spoel voor gebruik met de Electric Eel Wheel Nano. Dit artikel is een 3D print van het ontwerp van Maurice Ribble. De spoel is geprint met een milieuvriendelijk materiaal dat geproduceerd wordt van maiszetmeel. In verschillende kleuren verkrijgbaar..

Reducer voor gebruik met de Electric Eel Wheel Nano. De reducer verkleint het spingat van de EEW, en komt in plaats van de standaard verkleiner. Dit artikel is een 3D print van het ontwerp van Maurice Ribble. Hij is geprint met een milieuvriendelijk..

Spinpen voor gebruik met de Electric Eel Wheel Nano. Dit artikel is een 3D print van het ontwerp van Maurice Ribble. Hij is geprint met een milieuvriendelijk materiaal dat geproduceerd wordt van maiszetmeel. In verschillende kleuren verkrijgbaar. S..